محل تبلیغات شما

جوش شیرین یا بی کربنات سدیم ماده ای شیمیایی است که بیشتر در صنایع نان پزی و تولید کیک  مورد استفاده قرار می گیرد. جوش شیرین ترکیب قلیایی بالای دارد و وقتی با اسید ترکیب شود گاز دی اکسید کربن تولید می کند. زمانی که شما جوش شیرین را به خمیر نان و یا کیک اضافه می کنید متوجه حباب های کوچک که همان کربن دی اکسید هستش می شوید که همان ها باعث پف کردن خمیر می شود.

 تفاوت بین جوش شیرین و بکینگ پودر:

جوش شیرین ترکیب شیمیایی قلیایی است ولی بکینگ پودر از ترکیب جوش شیرین با اسید است. اسیدی که داخل بکینگ پودر است معمولا به شکل نمک هست یعنی تا وقتی به مایعی اضافه نشود هیچ واکنشی رخ نمی دهد.

خاصیت جوش شیرین برای پوست و مو:

استفاده به عنوان بو گیر طبیعی، لایه برداری پوست، نرم کننده دست، رفع خارش پوست  می توانید استفاده کنید.


برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

 

فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و آشپزخانه سیتی کالا

www.citikala.com

02155083613-5

به شبکه‌های اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید.

کانال تلگرام: https://t.me/citikala

صفحه اینستاگرام: https://www.instagram.com/citikala/

آپارات: https://www.aparat.com/citikala

نکاتی در مورد خرید، انتخاب و نصب پرده

تاریخچه برند کنوود KENWOOD

راهنمای خرید سرویس قابلمه

جوش ,شیرین ,ترکیب ,citikala ,پودر ,بکینگ ,جوش شیرین ,بکینگ پودر ,شیرین و , https www ,با اسید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دلووان utmytize هیبت قیمت لوله پلی اتیلن مطالب اینترنتی **"قیزیل گول"** (شعر و داستان) dyygiepoilas هر چی به هر چی keyrognonpheadd کبیر پانل