محل تبلیغات شما

آتش و گریل کردن مواد غذایی با ایجاد واکنش شیمیایی در ترکیبات برای سلامتی بسیار خطرناک می باشد. اما راه حل این مشکل کجاست؟


در ابتدا باید بدانیم چگونه یک گوشت ممکن است سرطان زا شود؟

زمانیکه یک گوشت در دمای بالای 150 درجه سلسیوس و در مدت زمان بالایی پخته می شود. زمانی که آب گوشت چکه کرده و در این حین زبانه بکشد نیز می تواند به گوشت آسیب بزند. اکثر مردم تصور اشتباهی که دارند این است تنها گوشت قرمز گریل شده مضر می باشد، درحالیکه تمامی منابع غذایی دارای آمین های هترو سیکلیک مانند: ماهی کبابی و مرغ گریل شده هم می تواند به سلامت انسان صدمه بزند. 

به حداقل رساندن تهدیدات

در ابتدا باید تعداد و میزان مصرف گوشت را در رژیم غذایی خود به حداقل رساند. اضافه کردن مواد طبیعی، سبزیجات و نیز حبوبات(قارچ،لوبیا،پیاز) می تواند تا حد قابل توجهی از تولید سم در گوشت کم کند. همراه کردن گوشت با گیاهان معطری همچون(رزماری، آویشن، اکلیل کوهی) نیز در فرآیند گریل گوشت قرمز موثر می باشد. قرار داد گوشت در فویل می تواند از تماس مستقیم گوشت با آتش به این فرآیند کمک کند. اگر قبل از گریل کردن زمان کوتاهی گوشت پخته باشد هم، زمان قرار گرفتن آن را در گریل کردن کاهش می دهد. آب گوشتی که در زمان گریل کردن به دست می آید را نباید سرو کرد. مصرف لوبیا همراه با گوشت به خاصیت ضد سرطانی آن کمک می کند.


برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و آشپزخانه سیتی کالا

نکاتی در مورد خرید، انتخاب و نصب پرده

تاریخچه برند کنوود KENWOOD

راهنمای خرید سرویس قابلمه

گوشت ,گریل ,تواند ,زمان ,غذایی ,یک ,گریل کردن ,می تواند ,و در ,گوشت در ,یک گوشت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انجمن عاشقان اهل بیت لانه جوک مطالب اینترنتی عاشقانه ها فروشگاه اینترنتی بیگ بگ امپریال . آی ار انواع پروژه فایل اکی 1 مطالب اینترنتی تله کینزی|آموزش تله کینزی Travis's receptions