محل تبلیغات شما
نحوه خشک کردن انجیر در منزل

انجیرمیوه ای سرشارازآهن، کلسیم و پتانسیم است. با درست خشک کردن انجیرمی توانید مواد مغذی و طعم شیرینی انجیر را تا ماه ها حفظ کنید. براساس مطالعات انجام شده توسط دانشمندان دانشگاه فلوریدا، انجیر یکی ازمیوه های که باید کشت شود. قدمت میوه انجیر به 6000 سال میرسد چون درآن زمان به عنوان غذای اصلی بوده است. میوه انجیراز مقدارزیادی فیبررژیمی تشکیل شده است. خشک کردن انجیر بهترین راه موثر برای حفظ کردن مواد مغذی می باشد که می توانید در سالاد، دسر و یا هرگونه غذای جدید استفاده کنید.

مراحل خشک کردن انجیر در خانه

در ابتدا انجیرها از هرگونه آلودگی شسته و بگذارید خشک شود. سپس ساقه انجیرولکه های موجود بر روی آن را با چاقو ببرید.

 

برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و آشپزخانه سیتی کالا

www.citikala.com

02155083613-5

به شبکه‌های اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید.

کانال تلگرام: https://t.me/citikala

صفحه اینستاگرام: https://www.instagram.com/citikala/

آپارات: https://www.aparat.com/citikala

نکاتی در مورد خرید، انتخاب و نصب پرده

تاریخچه برند کنوود KENWOOD

راهنمای خرید سرویس قابلمه

انجیر ,خشک ,citikala , https ,مغذی ,میوه ,خشک کردن ,کردن انجیر ,انجیر در ,مواد مغذی ,​نحوه خشک

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

perlersmalpstam Sammie's collection وبلاگ نمایندگی کرمان chardarxtherme crammarkdedi darkrutpkoquan Steven's style Shawn's collection Mark's blog باشگاه فرهنگی ورزشی هندبال زاگرس اسلام آباد غرب