محل تبلیغات شما
باید این نکته را همیشه به یاد داشته باشید که شستن غیراصولی مرغ های خام باعث پخش شدن یک نوع باکتری در محیط آشپزخانه می شود که موجب آلودگی خواهد شد.

60 درصد از مرغ ها حاوی کامپیلوباکتر هستند، متاسفانه یکی ازاشتباهات رایجی که ممکن است به وجود بیاید همین شستن مرغ های خام قبل ازاستفاده درغذا است. حداکثر مردم یکسری اشتباهات را در هنگام شستشو، پختن و کباب کردن مرغ و گوشت مرتکب می شوند که همگی از این اشتباهات خود بی اطلاع هستند. گوشت مرغ دارای مقادیرزیادی پروتئین هست که کشورهایی مانند اندونزی مصرف گوشت مرغ بیش ازاندازه دیگر کشورها زیاد است. متاسفانه خیلی از افراد نمی دانند که مرغ را چگونه از راه درست طبخ کنند. در این مقاله به اشتباهاتی درهنگام طبخ مرغ ممکن است مرتکب شوید را به شما خواهیم گفت. پس با ما همراه باشید.

آزاد گذاشتن مرغ به مدت طولانی: برخی از خانم ها عادت دارند که مرغ را بدون هیچ کاری برروی سینک ظرفشویی رها کنند، بدون اینکه مطلع باشند که دمای محیط می تواند عامل خطرناکی برای رشد باکتری برروی گوشت باشد. بهترین روش این است که گوشت را داخل یخچال قراردهید و زمانی که واقعا قصد پخت دارید، مرغ را از یخچال کرده و اگر مرغ یخ زده بودید، اجازه بدهید که دو روز قبل از تهیه غذا، یخ آن آب شود.

 

برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

 

فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و آشپزخانه سیتی کالا

www.citikala.com

02155083613-5

به شبکه‌های اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید.

کانال تلگرام: https://t.me/citikala

صفحه اینستاگرام: https://www.instagram.com/citikala/

آپارات: https://www.aparat.com/citikala

نکاتی در مورد خرید، انتخاب و نصب پرده

تاریخچه برند کنوود KENWOOD

راهنمای خرید سرویس قابلمه

مرغ ,گوشت , https ,طبخ ,اشتباهات ,citikala ,مرغ را ,مرغ های ,com citikala ,های خام ,که مرغ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

threatagexmi شهیدان مسلم و مسعود بهروز خبر بین عــمــــران چهـــار monjii313 شهید منوچهر جبالبارزی bigterscarwea فروشگاه بزرگ خدمات فورتنایت jusziabreadmenm مدیریت و اخلاق