محل تبلیغات شما
آموزش گام به گام فریز کردن مواد غذایی

به مقدار زیاد پختن مواد غذایی برای مصارف روزهای بعد، از روش‌های هوشمندانه برای صرفه‌جویی در وقت است. ما در نکات خانه‌داری فروشگاه اینترنتی سیتی کالا روش‌های فریز کردن غذا را آموزش می‌دهیم تا در اثر انجماد نادرست به کیفیت غذا آسیبی نرسد.

غذاهایی را انتخاب کنید که در اثر اجماد همچنان کیفیت خود را داشته باشند

غذاهایی مانند نان، برخی کیک‌ها، سوپ، خورش، سبزی‌های تفت داده شده و نیز گوشت قرمز و سفید می‌توانند کیفیت مطلوبی داشته باشند. موادی مانند هندوانه، خیار و کاهو به دلیل داشتن آب بالا در آن‌ها نرم می‌شوند.

در مورد فریز کردن غذاهای چربی‌دار مانند شیر و ماست کار کمی دشوارتر خواهد بود. چرا که بعد از یخ زدایی چربی به حالت دلمه شده و حتی مواد غذایی همچون لازانیا و پاستا نیز به توده‌ای از خمیر تبدیل می‌شوند.

برای بسته بندی و فریز کردن مواد غذایی پهن حتما آن‌ها را در بسته‌های نازک‌تر بسته بندی کنید تا فرآیند فریز شدن سریع‌تر انجام شود.

غذا را پیش از فریز کردن خنک کنید

اگر غذای گرم را در محیطی سرد قرار دهید، علاوه بر گرم کردن غذاهای دیگر، دمای یخچال را نیز بالا برده و این امر سبب رشد باکتری در غذا می‌شود. دمای بین 5 الی 60 درجه بیشترین احتمال رشد باکتری در مواد غذایی را دارد.

حجم مواد غذایی کمتری را در فریزر قرار دهید

به اندازه مورد نیاز خود غذا را بسته‌بندی و فریز کنید. اینگونه شما هم به اندازه مورد نیازتان غذا را گرم کرده‌اید و هم زمان کمتری صرف یخ‌زدایی آن می‌کنید.

بسته‌های غذا را به خوبی هواگیری کنید

برای جلوگیری از بد بو و بی‌کیفیت شدن مواد غذایی از کیسه‌ها و ظروف مخصوص استفاده کنید و تا جایی‌که امکان دارد بسته‌ها را هواگیری کنید. مواد غذایی مانند سوپ یا اسموتی‌ها را نیز به صورت لایه‌های نازک در فریزر قرار دهید.

به بسته‌های مواد غذایی برچسب تاریخ بزنید

این به شما کمک می‌کند که زمان فریز خود را بدانید. فراموش کردن تاریخ انجماد آن باعث هدر رفتن آن می‌شود. به عنوان مثال یکسری از مواد غذایی به مدت 3 ماه(پروتئین حیوانی)، درحالی‌که برخی از مواد غذایی تا 6 ماه قابلیت فریز شدن دارند(سبزیجات).

جدول زمان‌بندی فریز کردن مواد غذایی 

نوع ماده غذایی

ماه‌هایی که می‌توانند فریز شوند

همبرگر، سوسیس و کالباس

1 تا 2

گوشت کبابی و استیکی، پخته نشده

4 تا 12

گوشت چرخ‌کرده، پخته نشده

3 تا 4

گوشت، پخته شده

2 تا 3

مرغ کامل، پخته نشده

12

مرغ تکه شده، پخته نشده

9

مرغ پخته شده

4

پرندگان شکاری، پخته نشده

8 تا 12

ناگت مرغ

1 تا 3

غذاهایی که درونشان گوشت دارند

2 تا 3

سفیده یا جایگزین‌های تخم‌مرغ

12

غذاهای آماده فریزری

3 تا 4

آب و عصاره گوشت و مرغ

2 تا 3

سوپ‌ها و خورش‌ها

2 تا 3

پیتزا

تا 2

ماهی‌های غیر چرب

6 تا 8

ماهی‌های چرب مثل سالمون و قزل‌آلا

2 تا 3

نکاتی در مورد خرید، انتخاب و نصب پرده

تاریخچه برند کنوود KENWOOD

راهنمای خرید سرویس قابلمه

مواد ,فریز ,غذایی ,پخته ,غذا ,نیز ,مواد غذایی ,فریز کردن ,غذا را ,کردن مواد ,8 پارچه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

roavirantle erlavibi writerreikab گردش باورد هخامنش کرمان ه ی چ همدانی ،نون.شین Regina's life recketttanve tratordetat