چگونه میوه را خشک کنیم؟
فرایند خشک کردن میوه ها روشی مناسب برای محافظت از مزه میوه است. بعضی اوقات میه خشک شده طعم بهتری نسبت به اصل میوه دارد. بیشتر میوه ها در برخی از فصل های سال بیشتر از دیگر میوه ها هستند بنابراین می توانید میوه های متخلف را خشک کرده و در طول سال استفاده کنید.
خشک کردن میوه ها بهترین گزینه برای خراب نشدن میوه های اضافی هستند. مواد مغذی موجود در میوه های خشک شده تفاوت چندانی ندارد. از میوه های خشک شده می توان برای یک میان وعده استفاده کرد.
فرایند خشک کردن میوه در آفتاب
- برای خشک کردن میوه یک روز گرم که رطوبت هوا زیر60 درصد باشد انتخاب کنید. این کار ممکن است چندین روز طول بکشد پس باید هوا برای چند روز صاف و گرم باشد.
- میوه ها را درون سینی ریخته و با فاصله کنار هم قرار بدهید، یادتان نرود حتما بر روی سینی ها سلفون بکشید تا ات ریز و یا گرد و غبار بر روی میوه ها نباشد.
- دو عدد آجر آورده و سینی میوه ها بر روی آن قرار بدهید، گذاشتن سینی بر روی آجر سبب بهتر شدن جریان هوا و سریع تر خشک شدن میوه ها می شود.
- هر روز هر چند وقت یکبار به میوه ها سر بزنید و میوه ها خشک شده را جمع کنید.
برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید
فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و آشپزخانه سیتی کالا
02155083613-5
به شبکههای اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید.
کانال تلگرام: https://t.me/citikala
صفحه اینستاگرام: https://www.instagram.com/citikala/
آپارات: https://www.aparat.com/citikala
میوه ,خشک ,ها ,های ,روی ,روز ,میوه ها ,خشک کردن ,کردن میوه ,میوه های ,خشک شده
درباره این سایت